Overslaan en naar de inhoud gaan

Boost je focus
tijdens je studies

WIN EEN NOISE CANCELLING JBL TOUR ONE HEADPHONE
T.W.V. €299!

GEEF JE CODE IN & WIN
Verkrijgbaar bij uw apotheek

Waar vind ik mijn unieke code?

De verpakking MetaStudent® bevat een sticker met aan de buitenzijde een QR-code die je kan scannen om deel te nemen aan onze actie. Aan de binnenzijde van de sticker vind je je unieke actie code.

Vul de unieke code samen met je gegevens in en beantwoord een eenvoudige vraag plus een schiftingsvraag en klaar is kees! Er zijn 5 noice cancelling headphones te winnen. De winnaars worden begin februari 2024 geselecteerd en kunnen het nieuwe jaar in stijl starten met hun nieuwe headphones!

Waag nu je kans op een noise cancelling headphone en boost je focus met MetaStudent®!

Deelnemen kan tot 31 januari 2024. De actie is enkel beschikbaar bij de fysieke apotheek.

Win een noise cancelling headphone t.w.v. €299!

Een noise cancelling headphone is een 'must-have' voor elke student om volop te focussen op zijn of haar studies. Studeer je thuis, in de bibliotheek, op de trein of in een studiezaal op school? Noise cancelling headphones filteren het achtergrond geluid weg en zorgen ervoor dat je geen last meer hebt van luidruchtige medestudenten of medepassagiers op het openbaar vervoer. Samen met MetaStudent vormt het de ultieme combo om je volop te focussen op je examens en je slaagkansen te verhogen!

JOUW CODE:

Over MetaStudent®

MetaStudent biedt een gebalanceerd mengsel van 9 vitamines, 5 mineralen en aanvullende nutriënten die elk hun specifieke ondersteuning bieden aan studenten om hun slaagkansen te verhogen. Een brede waaier aan vitamines & mineralen zorgen voor voldoende energie1 en vitaliteit2 om de uitdagingen van de dag aan te gaan. Daarnaast bevat MetaStudent® ingrediënten die ondersteuning bieden voor het geheugen3, tijdens stressmomenten4 en voor de weerstand5.

  • Energie1 en vitaliteit2
  • Geheugen3  
  • Stress4  
  • Weerstand5
  1. vit. B1, B2, B3, B5, B6, B12
  2. folaat, Mg, vit. B6, B12, Guarana-extract
  3. I, Zn, Panax ginseng en Ginkgo bilobo-extract
  4. folaat
  5. vit. D, Zn, C, Se folaat

Een voedingssupplement mag niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Bevat cafeïne (18 mg/tablet). Raadpleeg uw arts of apotheker bij het gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen en antidiabetische behandeling.

Deel met je vrienden!